Aalborgs CL-helte får stryg af midtjysk oprykker

For få dage siden kom Aalborg Håndbold stærkt fra start i Champions League med en udesejr over Dunkerque fra Frankrig, men onsdag aften var den internationale klasse forduftet fra vicemestrene.

Aalborgenserne skuffede ved at tabe 26-27 på udebane mod HC Midtjylland og blev dermed det seneste hold, der fik ørerne i maskinen mod de højtflyvende oprykkere.

Midtjyderne har imponeret ved at vinde fire af sine første syv kampe efter oprykningen og blander sig i topstriden i Boxer Herreligaen, som den bedste håndboldrække nu hedder.

I en jævnbyrdig kamp i Messecenter Herning fulgtes de to hold pænt ad, men hjemmeholdet var bedst i slutfasen. Da HC Midtjylland med godt to minutter igen bragte sig foran 27-24, var kampen afgjort.

Nordjyderne fik ganske vist reduceret et par gange, men holdet kom ikke i boldbesiddelse igen, efter Christian Jensens reducering til 26-27 20 sekunder før tid.

Dermed har Jesper Jensens tropper kun samlet skuffende syv point i sæsonens første syv kampe.

Også KIF Kolding København, der brillerede ved at smadre Flensburg-Handewitt i Champions League i søndags, havde problemer med en noget mere upåagtet modstander onsdag aften.

KIF Kolding København gæstede Ribe/Esbjerg, og det udviklede sig til noget af en gyser i Blue Water Dokken, hvor mestrene med hiv og sving vandt med 28-27.

Hjemmeholdet fik ellers mulighed for at sikre sig et overraskende point, da holdet kom i boldbesiddelse med 19 sekunder tilbage.

Træner Claus Uhrenholt tog timeout, men da spillet blev sat i gang igen, brændte venstrebacken Troels Jørgensen, og dermed tog favoritterne sejren med hjem fra Vestjylland.

KIF Kolding udvider dermed forspringet i toppen af rækken, hvor holdet har 13 point efter de første syv kampe. HC Midtjylland er nærmeste forfølger med 10 point.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip