Aalesund-direktør: FCK taler med Hamed-Allah

Onsdag rejste FC Københavns sportschef, Carsten V. Jensen, til Norge for at forhandle med Aalesund om klubbens topscorer, Abderrazak Hamed-Allah, men det har endnu ikke ført til enighed.

Til det norske medie smp.no oplyser Aalesund, at FCK-sportschefen rejste hjem torsdag uden en løsning, men at den danske mesterklub har haft samtaler med den marokkanske angriber.

- Som udgangspunkt kan vi ikke nægte nogen at snakke med vores spillere, så længe de varsler os om det. Vi har et godt forhold til FCK, som naturligvis har varslet os.

- Klubben har gjort alt på en meget fin måde, så det er intet problem for os, at de har snakket med Hamed-Allah, siger klubbens direktør Henrik Hoff til smp.no.

Til samme medie sagde Carsten V. Jensen onsdag, at FCK var interesseret i at forhandle en aftale hjem.

- Jeg håber selvsagt, at vi kan blive enige, men det kan blive vanskeligt. Vi ved, hvad Aalesund kræver som udgangspunkt, men vi har en smertegrænse for, hvor meget vi kan betale

Abderrazaq Hamed-Allah blev med sine 15 ligamål topscorer for Aalesund i 2013-sæsonen, og det rakte til at blive nummer to på topscorerlisten i Tippeligaen.

Den 23-årige angriber har kontrakt med Aalesund frem til udgangen af 2016.

/ritzau/

 

Dagens Gossip