Årets julegave: Sex og en god snak

Selv om der er en måned til den store aften, er der allerede godt gang i julehandlen på strøggaderne i de danske byer.

Men spørger man danskerne, kan Dankortet godt pakkes væk – for  årets julegave behøver bare at indeholde tid – mere tid og flere oplevelser sammen med mand, kone eller kæreste. Det viser en ny meningsmåling foretaget af epinion.

Sådan slipper du gennem julen uden lommesmerter

Her svarer 78 procent af de adspurgte, at den ultimative gave, de kan få, ikke koster en krone.

- Tid er for mange i dag blevet en knap ressource. Vi har altid muligheden for at anskaffe os materielle ting ved enten at spare på eller låne. Men det, der ligger i de immatrielle gaver og følelesmæssige gaver såsom tid og samvær. Det er jo ikke noget man kan købe sig til. Det kræver ikke andet end prioritering. Og det vil vi danskere rigtig gerne, siger livsstilsekspert og tidligere tv-vært fra ”Kender du typen.”

10-turs kort til lagengymnastik

Et sted hvor man har taget den nye tendens til sig er hjemmesiden TilDigFraMig.dk. Her kan man nemlig købe julegaver, der ikke koster en krone til at glæde mand, kone og kæreste. Nogle af de gaver der er gratis er 24 kys, fem velfortjente sofahvil, og et 10-turs kort til en tur i kanen.

10-årigs rørende brev: - Kære Julemand, kurer min far for kræft

- Vores idé går simpelthen ud på, at danskerne skal forære hinanden det, de helst vil have – og det er tid sammen. Det koster ikke en masse penge - og danskerne elsker at give hinanden gaver og glæder. Vi håber vores initiativ vil skabe en hel masse juleglæde. siger Lisa de Linde fra TilDigFraMig.dk

En co2-neutral gave

- Det er en god gave at give da den ingenting koster og har en meget stor involveringsgrad. Den er også god fordi den er co2 neutra, og så sender den et signal om, at man gerne vil investere i små ting, der har stor betydning, siger Niels Folmann.

Se videoen nedenunder...

//MakeSense

 

Dagens Gossip