Årets sidste væddemål: Siger Dronning Margrethe "Tinder" i aften?

Hvis du synes, der mangler lidt spænding i Dronningens nytårstale, så kan du tilsætte lidt krydderi ved at spille på den traditionsrige tales indhold.

Bettingbureauerne Betsafe og Nordicbet udfordrer danskerne med odds på ordene i Dronningens nytårstale, som i år finder sted på Fredensborg Slot. Det skriver DR.

Læs også: Dødskavalkade: Dem mistede vi i 2014

Kommer det moderne ord "Snapchat" (billedeapp) ud af hendes majestæts kongelige mund, så kan gamblere se frem til at få pengene tilbage 19,5 gange.

Der er dog flere penge at hente, hvis Dronningen nævner ordet "hyggeracisme", hvor oddsene ligger på 45. Mens ordet "Selfie" befinder sig i den lave ende og giver pengene igen 4,90 gange.

Læs mere: Året der gik: Se de 10 mest populære emner i 2014

Tror du mere på, at Dronningen vil tale om årets mest berygtede vase "Kählervasen" og datingappen "Tinder", så tilbyder Betsafe og Nordicbet dig at få pengene igen 30 gange.

Der findes et utal af ord og sætningskombinationer hos bookmakerne, der kan forsøde din tilværelse i det nye år, hvis du rammer plet.
 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip