Århus Håndbold genfinder vinderformlen mod Nordsjælland

19/09/2015

Århus Håndbold kom lørdag tilbage på rette spor i Boxer Herreligaen i håndbold.

Træner Erik Veje Rasmussens hold, der senest blev skudt i sænk i 30-38-nederlaget til Bjerringbro-Silkeborg (BSV), vandt lørdag 26-20 hjemme over Nordsjælland Håndbold.

Med sejren har Århus Håndbold seks point for fire kampe og indtager andenpladsen i kraft af en bedre målscore end Team Tvis Holstebro.

BSV fører ligaen med syv point.

Nordsjælland Håndbolds oprykkerhold kunne ikke true Århus Håndbold, der førte 11-9 ved pausen og trak fra i anden halvleg.

Gæsternes Cornelius Kragh blev kampens topscorer med seks mål.

I lørdagens anden kamp i Boxer Herreligaen vandt Skanderborg Håndbold 26-21 hjemme over Mors-Thy Håndbold.

Tobias Ellebæk og Marcus Mørk scorede henholdsvis syv og seks mål for gæsterne, men det var altså ikke nok til point.

Andreas Væver var topscorer for hjemmeholdet med seks mål.

Med to sejre på stribe er Skanderborg oppe på at have erobret fire point, mens både Mors-Thy og Nordsjælland har to point.