Århus knuser Mors-Thy og melder sig ind i topstrid

Med en stensikker sejr på hjemmebane kravler Århus Håndbold op i tabellen og er nu blot to point bag topholdene i Boxer Herreligaen.

Det blev til en 27-15-sejr over gæsterne fra Mors-Thy Håndbold, der aldrig for alvor formåede at spille en rolle i kampen og altså kun passerede Århus' målmand 15 gange.

De to hold fulgtes ad i begyndelsen af kampen, hvor stillingen efter lidt mere end ti minutters spil lød på 4-4.

Gæsterne fra Mors-Thy kunne især takke deres velspillende målmand Nikolaj Pedersen for, at de indledningsvist var godt med i kampen.

Langsomt, men sikkert, begyndte favoritterne fra Århus Håndbold dog at trække fra, og efter 25 minutters spil kunne Aarhus' Rune Ohm sende gæsterne i front med 11-5.

Efter en lidt rodet afslutning på første halvleg gik værterne fra Århus Håndbold til pause med en føring på 13-7 takket være en kontrascoring med få sekunder tilbage.

I anden halvleg fortsatte hjemmeholdet, hvor det slap, og kørte Mors-Thy over med en kombination af godt forsvarsspil og en velsmurt kontramaskine. Da Mors-Thy-træner, Jan Paulsen, et kvarter inde i anden halvleg bad om en timeout, var holdet bagud 10-22.

Århus Håndbolds målmand Emil Nielsen leverede flere store redninger og flotte udkast, hvilket var medvirkende til at sende Mors-Thy hjem med et svidende nederlag.

Med sejren har Århus 13 point efter 11 kampe, mens Mors-Thy efter det samme antal kampe har otte point.

/ritzau/

 

Dagens Gossip