To-årig pige bidt ihjel af familiens hund

En tragedie har ramt Norge, efter en to-årig pige blev bidt ihjel af en hund på familiens egen gård nær Trondheim i det nordøstlige Norge. Det skriver den norske avis aftenposten.no.

Læs også: Baby i barnevogn dør efter hundeangreb

Ulykken skete fredag middag, da den to-årige pige og hendes storesøster på otte år hoppede over et hegn og direkte ind til forældrenes hundegård, hvor cirka 20 hunde - både voksne og hvalpe - befandt sig. Ifølge den norske avis ville søstrene hente nogle hvalpe, fordi de skulle luftes. Undervejs blev den to-årige pige bidt alvorligt.   

Norsk politi har oplyst, at det var et barn, der ringede til alarmcentralen og fortalte om ulykken. Det vides ikke, om det var storesøsteren, der ringede, og om pigerne var alene hjemme, da ulykken skete.

Læs også: 100.000 bid: Sådan håndterer du din hund

- Det er ikke klart, om der er sket noget strafbart endnu. Dette er en tragisk hændelse, siger en lokal politibetjent til aftenposten.no.

Den hårdtsårede pige blev fløjet til sygehuset og opereret i nat. Men lægerne kunne ikke redde hendes liv, og kl. 03 i nat blev hun erklæret død, oplyser norsk politi i en pressemeddelelse. Storesøsteren slap uden skrammer fra episoden. 

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Hunden, der bed pigen, er formentlig af racen husky og er blevet fjernet fra familiens gård af politiet. Dens skæbne er endnu ukendt. Forældrene er knuste over ulykken og får krisehjælp. 

 

Dagens Gossip