To-årig pige bortført: Han har taget lille Chanel

Michael Lauritsen

|

24/07/2013

Dagens topnyheder

Opdateret 17:33: Københavns Vestegns Politi beder offentligheden om hjælp til at finde den snart tre-årige Chanel. Hun er blevet bortført af den 18-årige Mounir Amin El-Khatib fra en lejlighed i Taastrup i nat kl. 00.30.

Mounir Amin El-Khatib kender Chanels mor. Københavns Vestegns Politi mener, der ligger et jalousimotiv bag hans gerning.

- Der har været noget uoverensstemmelse i deres forhold, som gør, at han er blevet sur. Og så har han valgt at stikke af med den lille pige, siger efterforskningsleder Carsten Jansson til Dagens.dk.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og information

Han mener ikke umiddelbart, pigen er i fare.

- Han er godt nok kun 18 år, men vi formoder, han kan finde ud af at passe på hende. Men hun skal hjem til sin mor, og vi opfordrer ham til at melde sig selv, siger Carsten Jansson.

Politiet leder intenst efter Mounir Amin El-Khatib og den lille pige. Men det har endnu ikke kastet noget af sig.

LÆS OGSÅ: Ung mand har bortført lille pige

- Vi fortsætter eftersøgningen på den store klinge, men for øjeblikket er vores muligheder udtømte, så vi håber, offentligheden kan hjælpe, siger Carsten Jansson.

Politiet har eftersøgt Chanel og Mounir Amin El-Khatib en række steder. Blandt andet i Kokkedal-/Niva-området og i Københavns Nordvest-kvarter, hvor han selv eller bekendte bor. Den unge mand og barnet er efterlyst i hele landet.

Mounir Amin El-Khatib kan ringe direkte på mobil 7258 7611 eller til Københavns Vestegns Politis hovednummer 4386 1448.

Oplysninger i sagen kan gives på 1-1-4.

Signalement:

- Chanel fylder snart tre år. Hun er cirka 95 centimeter høj, af anden etnisk oprindelse og almindelig af bygning. Hun har meget kort, krøllet, lysbrunt hår og blå øjne. Chanel var iført en hvid strikket trøje, en rød kjole og sorte sandaler.

- Mounir Amin El-Khatib er 18 år, cirka 185 centimeter høj, af libanesisk oprindelse, spinkel af bygning og har mørkt kort hår og brune øjne.

Han er sidst set i en grå hættetrøje med en sort bluse ud over, beige bukser med store lommer på lårene og sorte kondisko.

Han medbringer sandsynligvis en mørk kombineret barne- og klapvogn.

SE BILLEDERNE I STOR FORMAT VED AT KLIKKE PÅ DET: