Årsagen til tre voksne mænd hoppede i badekarret sammen er rørende

Tre voksne brødre ville give deres mor en helt speciel gave. Efter at have lagt hovedet i blød kom de på en ide. De ville genskabe fotos fra deres barndom og lave en sentimental kalender til deres mor, som tit havde ønsket sig en almindelig kalender til jul. Det skriver tv-stationen CBS KPHO.

I en fart fandt de tre brødre fra Pennsylvania hundredevis af gamle billeder frem og gik i gang med at udvælge de bedste og lave nye billeder med det samme motiv. Billederne viser fx drengen i et badekar, klædt ud til fastelavn og siddende på skødet af hinanden.

Læs også: Få dage efter hans kone gennem mere end 60 år dør, finder han en rørende besked i hendes checkhæfte

- Vi tog fri fra arbejde og skole og brugte en hel dag på at skyde billederne, uden vores mor vidste noget. Vi har nok taget 20 billeder af hver scene i forsøget på at få de perfekte ansigtsudtryk og stillinger, forklarer den ældste bror, Matt MacMillan, som påpeger, at det tog en del tid at finde tøj, der matchede de gamle billeder.

Alle brødrenes anstrengelser skulle vise sig at bære frugt. Deres mor var jublende lykkelig for kalenderen med sine drenge før og nu. Hun grinede og græd og kunne næsten ikke stoppe igen, fortæller brødrene, som indrømmer, at de nok er mors drenge.

Læs også: Pige sender fødselsdagsballon til sin døde far: Hun får et utroligt svar tilbage

Udover at lave billederne til en kalender, lagde Matt også billederne på de sociale medier Imgur og Reddit, hvor de blev lidt af et tilløbsstykke.

- Vi synes, det er underligt at to millioner mennesker har set os tre i et badekar som voksne mænd, siger Matt MacMillan.

Se de skønne før- og efterbilleder her:

 

Dagens Gossip