AB-målmand efter gyser: Det vildeste jeg har prøvet

Fodboldklubben AB var mandag meget tæt på at rykke ud af NordicBet Ligaen. Men en udligning til 3-3 i sidste minut hjemme mod HB Køge sikrede Gladsaxe-klubben endnu en sæson i den næstbedste række.

Sorteper gik i stedet til Hvidovre, der tabte 0-2 ude til Hobro og rykker ud på grund af en dårligere målscore end AB.

- Det er det vildeste, jeg har prøvet som seniorspiller, siger AB's målmand, Jannich Storch, til bold.dk.

Før 33. og sidste spillerunde lå Vendsyssel på næstsidstepladsen, der udløste nedrykning.

Den nordjyske klub var et kvarter før tid bagud 0-1 ude mod AC Horsens, mens AB med to scoringer havde indhentet HB Køges 2-0-føring.

På få minutter ændrede det sig dog i negativ retning for AB, da Vendsyssel med to scoringer bragte sig foran 2-1 i Horsens, samtidig med at AB kom bagud 2-3 på et selvmål af Jonas Henriksen.

- Vi får besked på banen om, at Vendsyssel er bagud, så vi må hellere være lidt henholdende. Så laver Jonas et selvmål, og vi får at vide, at Vendsyssel er på 2-1, og heldigvis prikkede Rohde den ind til sidst, siger Jannich Storch.

Nichlas Rohde blev helten for AB med sin 3-3-udligning kort før tid, hvilket ikke mindst skabte lettelse hos selvmålsskytten Jonas Henriksen.

- Jeg når ikke at se den. Bolden rammer mit knæ, og jeg skubber den over stregen. Det var ikke så sjovt, og det var de næste minutter heller ikke, så jeg sender en stor tak til Rohde, siger Jonas Henriksen.

Foruden Hvidovre rykker Marienlyst ud.

/ritzau/

 

Dagens Gossip