ABBA skal hjælpe hospitalsklovnene

1974 var året, hvor ABBA fik sit internationale gennembrud, da gruppen vandt det Europæiske Melodi Grand Prix med sangen ”Waterloo”. Derfor kan de fire svenskere i år fejre 40 års jubilæum som klodens mest sælgende popgruppe efter The Beatles.

Jubilæet vil torsdag den 13. marts blive fejret i Tre For Arena i Kolding, hvor Foreningen Hospitalsklovne Kolding står bag et unikt show med ikke færre end 25 personer på scenen.

The Show – A Tribute To ABBA vil blive afviklet med den nyeste teknologi indenfor lys og lyd, og publikum vil komme til at opleve et ABBA-show i en udgave, der ikke er set siden de fire svenskere selv stod på scenen.

Det bliver med to sangerinder, begge meget velsyngende og meget lignende de originale Agnetha og Anni-Frid, med det svenske band ”Waterloo” bakket op af The National Symphony Orchestra of London på scenen.

Publikum vil også komme til at møde en af de oprindelige ABBA-musikere, nemlig den legendariske saxofonist Ulf Andersson.

Showet i Tre For Arena byder på en perlerække af alle de melodier, som gjorde ABBA til et verdensnavn. I flæng kan nævnes: ”Dancing Queen”, ”Mamma Mia”, ”I Have A Dream”, ”Fernando”, “Take A Chance On Me”, “SOS”, “The Winner Takes It All” “Chiquitita”, “Voulez Vous” og naturligvis “Waterloo” for nu blot at nævne nogle enkelte blandt mange.

- Det er den hidtil største satsning, vi kaster os ud i. Men da showet i Syddanmark kun kommer til Sønderborg og Esbjerg – ud over Kolding – tror vi på, at vi kan sælge det nødvendige antal billetter. Under alle omstændigheder vil vi gerne give alle ABBA-fans i Trekantområdet mulighed for at være med til at fejre gruppens 40 års jubilæum, siger formanden for klovneforeningen, Geert Madsen og fortsætter:

- Vi håber også, at showet kan være med til at markedsføre Tre For Arena som andet og mere end hjemmebanen for håndboldholdet KIF Kolding København. Stedet egner sig fantastisk til andre store arrangementer.

- Der skal dog ikke herske tvivl om, at The Show – A Tribute To ABBA først og fremmest skal være med til at skaffe penge til vores arbejde med de fire hospitalsklovne på Kolding Sygehus. Derfor håber vi også, at ABBA-fans i et meget stort geografisk område vil købe billetter, for syge børn fra byer som Vejle, Fredericia, Middelfart, Haderslev, Billund og Vejen bliver indlagt i Kolding.

- Derfor må alle også være med til at bakke op, for uden opbakning vil vi ikke kunne opretholde Danmarks bedste hospitalsklovneordning, fortæller Geert Madsen.

Billetter til showet i Tre For Arena i Kolding kan købes via Billetten - 7020 2096.

 

Dagens Gossip