Absurde fejl hjælper Liverpool til storsejr mod Swansea

Liverpool har generelt haft en skuffende sæson, men mandag leverede holdet en af sæsonens bedste offensive præstationer ved at besejre Swansea 4-1 på hjemmebane.

Det var første gang i sæsonen, at Liverpool scorede fire gange i en kamp. Men Swansea hjalp nu også favoritten godt på vej.

Gennemgående svagt forsvarsspil, en bizar målmandsfejl og et selvmål medvirkede til den store sejr, som nemt kunne være blevet endnu større.

Liverpool satte sig hårdt på opgøret fra start, og allerede efter fem minutter var den målfarlige forsvarer Martin Skrtel tæt at bringe hjemmeholdet foran med et hovedstød.

Kort efter misbrugte Adam Lallana og Raheem Sterling en dobbeltchance, og man fornemmede, hvor det bar hen.

Publikummet på Anfield fik forløsning efter 33 minutter. Jordan Henderson sendte et indlæg ind foran mål, hvor Alberto Moreno dårligt kunne undgå at score.

Swansea så ud til at have overdreven respekt for modstanderen i første halvleg, som derfor blev noget ensidig.

Det skulle ændre sig en smule i anden halvleg, hvor Swansea fik en forfærdelig start.

Målmand Lukasz Fabianski ville sparke bolden langt op ad banen efter en tilbagelægning, men han hamrede den i stedet i hovedet på Liverpools Adam Lallana, hvorefter bolden hoppede i mål.

Nu var det alt eller intet, syntes Swansea-spillerne at tænke. Bare minuttet efter - det 52. - reducerede Gylfi Sigurdsson ved bageste stolpe efter en rædselsfuld opdækning af Liverpool.

Under et minut senere var Swansea tæt på udligning, mens Liverpools Raheem Sterling svarede tilbage med en afslutning på stolpen.

Efter 62 minutter sørgede Adam Lallana så for en ny komfortabel føring. Hvis han første mål var heldigt, var hans andet til gengæld flot.

Philippe Coutinho serverede bolden med en hælaflevering, inden Lallana trak på tværs af et lidt passivt Swansea-forsvar og scorede sikkert til 3-1.

Den sidste spænding forsvandt, da den tidligere Liverpool-spiller Jonjo Shelvey nærmest fra baglinjen headede bolden i eget net til 1-4 med 20 minutter tilbage.

Med sejren presser Liverpool sig lige akkurat foran Swansea på en bedre målscore. Begge klubber har 28 point som nummer otte og ni.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip