Adebayor fører Tottenham til storsejr uden Eriksen

12/02/2014

Ikke mindst af én årsag var det klogt af Tottenham at fyre Andre Villas-Boas og erstatte ham med Tim Sherwood.

Den nye manager hentede nemlig prompte angriberen Emmanuel Adebayor ind i sin startopstillingen, efter han havde været tilovers under forgængeren.

Siden har Adebayor scoret mål på stribe, og han fortsatte i onsdagens udekamp mod Newcastle med to scoringer og en aktie i yderligere et mål, da Tottenham slog Newcastle 4-0 på udebane.

Efter 29 minutter fandt han vejen til netmaskerne og en 1-0-føring til Spurs, og den stilling holdt til pausen.

Seks minutter efter denne var Emmanuel Adebayor igen på spil. Han afsluttede fremragende uden for straffesparksfeltet, og da målmanden Tim Krul kun kunne halvklare, scorede Paulinho til 2-0.

Emmanuel Adebayor sørgede også for at lukke kampen endeligt, da han scorede til 3-0 efter 83 minutter. Kort før tid cementerede Nacer Chadli til 4-0 med en flot scoring. Det var hans første scoring i Premier League.

Christian Eriksen har hidtil også været en af Tim Sherwoods foretrukne i startopstillingen, men denne gang måtte danskeren tage plads på bænken fra start, og her blev han siddende. Men London-holdet klarede sig fint uden.

Med sejren holder Tottenham sig godt inde i kampen om fjerdepladsen, der giver adgang til kvalifikationskampe til Champions League. Topholdet Chelsea ligger syv point foran.