Adrian meldte sig som frivillig nisse via Facebook: På et døgn fik han over 30 jobtilbud

Norske Adrian Lyng Malmo skrev mandag eftermiddag på sin Facebookvæg, at han gerne ville lege nisse for familier med børn juleaften. Det skulle han ikke skrive to gange. I skrivende stund har ideen indbragt ham 30 job og 500 likes på hans Facebookvæg.

De 30 job er endda dem, han mener at kunne klare - han har takket nej til det samme antal - mindst.

- Jeg tænkte bare, at jeg ville lure stemningen, og se, om der overhovedet var et behov for den slags. Det var der. Juleaften bliver travl, siger Adrian til det norske site adressa.no.

- Jeg har lavet en Excell-ark, der får Statoils budgetter til at ligne vand i sammenligning. Alle besøg er plottet ind. Det er surt, at jeg må sige nej til så mange, men sådan bliver det desværre.

Han har regnet sig frem til, at han har maks otte minutter med hver familie, som han besøger i tidsrummet 15:00-19:00.

Adrian har selv en kæreste og en søn, men sønnen er hos sin mor juelaften, og kæresten er hos hendes mor. Et eller andet nyttigt ville Adrian derfor gerne bruge aftenen på. Nissen betød rigtigt meget for ham som barn, og derfor kom han på ideen.

- Mange har spurgt mig, hvor meget jeg skal have. Men det handler ikke om penge. Det her handler om at gøre en forskel. Får jeg en mandarin, bliver jeg selvfølgelig glad, siger den kommende nisse, som selv håber at kunne nå at holde lidt jul efter kl. 19:00 på den travle aften. 

Se hans oprindelige Facebook-opslag fra i mandags nedenfor:

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip