Advarsel på motorvej: Bøller kaster genstande mod biler

Siden i lørdags har ukendte gerningsmænd hærget ved den fynske motorvej, hvor adskillige billister har fået en grim overraskelse i form af flyvende genstande på forruden.

Det fortæller vagtchef ved Fyns Politi, Hans Frederiksen til TV2.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og information

I alt kender Fyns politi til seks episoder, som er sket siden natten til lørdag. Alle gange er kasteriet sket i de sene timer mellem klokken 20 og 24.

- Det seneste er sket i aftes omkring midnat. Der var det en metalskrue, som ramte bilen, siger Hans Frederiksen fra Fyns Politi til TV2 og tilføjer:
- En af gangene var det en vanddunk, der ramte frontruden på en lastvogn. Splinterne fra ruden ramte føreren af lastvognen.

LÆS OGSÅ: Unge kastede med sten mod politi og brandvæsen

De farlige kast er sket forskellige forskellige steder på den fynske motorvej - både ved Dalum, Holluf Pile og ved Allerrup.

Politiet betragter sagerne som meget grove og opfordrer alle bilister til at være særligt opmærksomme ved motorvejsbroer, hvis der står mennesker på dem.  

- Det er groft, for det kan ende i en voldsom ulykke. Bilisten får et chok, bilen kan vælte, eller man kan køre ind i andre, siger Hans Frederiksen til TV2. 

Ved en af episoderne har et vidne set tre drenge på en motorvejsbro. Derfor formoder politiet, at der er tale om grove drengestrenger.
 

 

 

Dagens Gossip