Ægtemand mistænkt for drab: Drabsmåde og stedet er ukendt

Politiet sigter den forsvundne 39-årige Hafida Bourouihs mand for at have dræbt sin kone, men drabsmåden og gerningsstedet er fortsat ukendt.

Det fremgik, da manden blev fremstillet i grundlovsforhør lørdag eftermiddag i Retten i Glostrup.

Grundlovsforhøret resulterede i, at manden foreløbig blev varetægtsfængslet i yderligere 72 timer.

Ifølge sigtelsen, der blev læst op i retten, inden dørene blev lukket for offentligheden, er drabet foregået et ukendt sted og på en ukendt måde i tidsrummet mellem torsdag den 24. juli klokken 14.20 og fredag den 25. juli klokken 20.45.

Manden, der er 40 år, nægter sig skyldig. Han ankom til retten i et gråt joggingsæt og svarede med rolig og klar stemme på dommerens spørgsmål.

Såvel pressen som mandens forsvarer protesterede over dørlukningen. Ifølge forsvareren ønsker den sigtede, at offentligheden får mulighed for at høre hans forklaring.

Dommeren valgte dog at efterkomme politiets ønske om lukkede døre af hensyn til efterforskningen, så hverken offentligheden eller de mange pårørende, der lørdag var mødt op i retten, fik mulighed for at høre andet end sigtelsen.

Den 39-årige kvinde fra Glostrup, der er af marokkansk oprindelse, har været forsvundet siden natten til torsdag efter et besøg hos familie i Hedehusene. Hun dukkede ikke op, da hun fredag efter planen skulle på ferie i Marokko med sine to børn.

Politiet mistænker kvindens danske mand for at have dræbt hende og har derfor bedt om at få opretholdt varetægtsfængslingen, mens man prøver at kortlægge mandens og kvindens færden.

Politiet har ikke ønsket at løfte sløret for, hvad mistanken mod ham er begrundet i.

Ifølge vicepolitiinspektør Charlotte Skovby, Københavns Vestegns Politi, der leder efterforskningen, er det en række mistænkelige omstændigheder i sagen, som ligger bag beslutningen om at fremstille manden i grundlovsforhør.

Politiet har blandt andet fundet pakkede feriekufferter i lejligheden.

/ritzau/

 

Dagens Gossip