Ægtepar fejrer 80 års bryllupsdag: Her er hemmeligheden bag livslang kærlighed

Det er de færreste, der kommer til at opleve at have "egebryllup", men det er tilfældet for 102-årige Maurice og 101-årige Helen Kaye fra Bournemouth i det Sydlige England. De mødte hinanden som 16 og 17-årige, og siden har de holdt sammen. Det skriver BBC.

Det har resulteret i, at det modne par nu kan fejre 80-årsbryllupsdag og er indehavere af titlen Englands længst levende ægtepar.

Læs også: Par lagde dette skilsmisse-selfie på Facebook: Sådan blev det modtaget af familie og venner

- Jeg troede ikke, det ville vare en uge, men det er fantastisk, det varede 80 år, fortæller en ærlig Helen, som bor i lejlighed sammen med Maurice, til BBC.

Og opskriften på den store bedrift er ganske simpel, hvis man spørger Maurice og Helen. Et lykkeligt ægteskab får man ved at være tolerant overfor hinanden og ved at være villig til at tilgive og glemme, ifølge ægteparret.

Læs også: Mand indrømmer at have kigget på andre kvinder i 61 år - hans forklaring vil smelte dit hjerte

- Man skal ikke være hård ved hinanden. Og hvis du nødt til at give dig en lille smule, så giver du en lille smule, forklarer Helen til BBC.

På trods af alderen har 102-årige Maurice og 101-årige Helen, som elsker at spille kortspillet bridge, planer om at fejre bryllupsdagen med en fest sammen med deres store familie og venner. 

"Hvem skal smide ham ud - dig eller mig?
Parret mødte hinanden i 1929, da Helen arbejde i sin mors butik i Walworth i det sydlige London, og Maurices far ville sammen med sin søn sælge varer til butikken.

Maurice blev hængende i butikken i tre timer for at sludre med Helen, hvis mor sagde: "Hvem skal smide ham ud - dig eller mig?"

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og information 

Helen afslører, at det var Maurices bil, der fik hende til fatte interesse for ham, for det var sjældent, at folk havde biler dengang.

De to turtelduer blev først gift fire år senere i 1933, fordi de skulle vente på, at Helens storesøster blev gift. 

 

Dagens Gossip