Ægtepar giver svimlende højt beløb i drikkepenge efter dårlig service på restaurant

Et ægtepars rørende gestus efter et besøg på en restaurant i Iowa, USA, er gået viralt.

Makenzie Schultz lagde i går et billede af kvitteringen på sin aftensmad, som hun havde spist på en restaurant med sin mand, Steven, op på sin Facebook-profil.

LÆS OGSÅ: Han redder kattene, mens bomberne falder om ørerne på ham

På kvitteringen fremgår det, at ægteparret har givet 100 dollars (590 kroner, red.) i drikkepenge, selvom de kun havde spist for 66,65 dollars.

Men det er ikke det høje beløb, men snarere årsagen til ægteparrets gavmilde gestus, som i skrivende stund har fået over 1,2 millioner til at ‘like’ billedet, og mere end 145.000 til at dele det.

LÆS OGSÅ: Han glemte sin iPad på flyet: Da han fik den tilbage, var der en skøn overraskelse på den

Til billedet skriver Makenzie Schultz, at betjeningen på den unavngivne restaurant var helt igennem horribel.

Men det, mente ægteparret, var ikke den stakkels tjeners skyld. Det skyldtes snarere, at restauranten i dén grad var underbemandet i går aftes.

- Folk omkring os gjorde nar af restauranten og den dårlige service, skriver Makenzie Schultz til billedteksten.

- Det var ret forfærdeligt. Men det var helt tydeligt, at det skyldtes dårlig bemanding, ikke tjeneren. Han løb rundt som en gal og opførte sig slet ikke irriteret ved nogen af bordene. På et tidspunkt talte vi os frem til, at han servicerede 12 borde plus baren. Mere end noget andet menneske ville kunne håndtere! skriver hun, og fortsætter:

- Mens jeg sad der og så ham løbe frem og tilbage og undskylde for ventetiden, sagde jeg til Steven: “Wow, der var vi også engang. Som tjenere”. Jeg savner det overhovedet ikke, og jeg brød mig aldrig om det job. Jeg gjorde det for drikkepengene. Så Steven og jeg blev enige om, at det ville føles godt at redde denne mands aften, nu hvor han formentlig ikke ville få mange drikkepenge på grund af den dårlige service.

LÆS OGSÅ: Kontroversiel kendis gav tjener 12.000 kr. i drikkepenge: I trods brugte hun pengene, på noget han hader

Derfor efterlod ægteparret 100 dollars til den arme tjener. Og sammen med billedet, som nu bliver delt flittigt på de sociale medier, opfordrer Makenzie Schultz alle til at “overveje hele situationen, før man dømmer”.

Se billedet og Facebook-teksten her:

 

Dagens Gossip