Ægteparret Jensen: Vi lader os skille, hvis homo-ægteskaber bliver tilladt

Nick Jensen har aldrig elsket andre end sin kone Sarah. Alligevel har parret besluttet, at de er klar til at gå fra hinanden.

- Grunden har intet med vores ægteskab at gøre. Vi blev gift som 21-årige efter at have været kærester i flere år, skriver Nick Jensen i et debatindlæg i Canberra Citynews.

Han fortsætter med at fortælle, at hans kone er hans livs kærlighed, mor til hans børn, hans perfekte match. Parret er begge 31 år og kommer fra Canberra i Australien.

Alligevel er han klar til at tage et drastisk skridt, hvis det bliver lovligt for to mænd eller to kvinder at gifte sig i Australien.

- Det er et spørgsmål om samvittighed. Min kone og jeg nægter at anerkende statens definitionen af ægteskab, hvis det kommer til at omfatte ægteskab mellem personer af samme køn, skriver han.

Læs også: Kvindelig rapper fyret for homo-kommentarer

- Grunden er, at vi som kristne ikke tror på, at ægteskabet er opfundet af mennesket. Vores synspunkt er, at ægteskabet er en grundlæggende del af 'skabelsen'. Der er en foreningen af mand og kvinde foran en forsamling og Gud.

Parret siger, at de fortsat vil leve sammen og anse sig som gift foran Gud, men de vil ikke længere være offentligt registrerede ægtefolk. 

- Ægteskabet er ganske enkelt for vigtigt. Det er en hellig institution i Guds øjne og har altid omfattet det eksklusive forhold mellem en mand og en kvinde, som bliver forenet, skriver Nick Jensen.

Han tilføjer, at han forventer, at mange andre kristne vil følge i deres fodspor og lade sig skille i protest.

Australien kommer efter al sandsynlighed til at ændre deres ægteskabslov i løbet af 2015, så der ikke længere står skrevet, at 'mand og kvinde' kan gifte sig, men 'to personer'.

 

Dagens Gossip