Ægteskabs-ups: Crawford endte i Clooneys seng

Skrevet af admin

05/10/2015

Dagens topnyheder

Der var masser af stjernestunder, da Hollywood-jetsetterne George Clooney og Cindy Crawford festede sammen med deres respektive ægtefæller under massiv indtagelse af tequila. 

Den 49-årige forhenværende supermodel og hendes mand, forretningsmanden Rande Gerber, er vældig gode venner med den 54-årige Oscar-vindende skuespiller og hans kone, menneskerettighedsadvokaten Amal Clooney.

Faktisk er de berømte power-par så gode venner, at de både mixer forretninger og fornøjelser sammen, men det nære forhold udviklede sig alligevel til en lidt for fræk festivitas.

- Det var en af de sjoveste aftener i deres hus, hvor vi fik så mange drinks, at vi ikke kunne gå hjem bagefter, fortalte Clooney efterfølgende i et interview med Extra og fortsatte den frække fortælling:

- Jeg gik ind for at sove, og hun troede, jeg var Rande, men han sov i et andet værelse, fordi børnene lå i deres seng.

- Hun troede, jeg var hendes mand, så hun hoppede op i sengen til mig. Jeg havde heldigvis stadig sko og bukser på, fordi jeg var så beruset, lød det fra "The Descendants"-stjernen.

- Det var ret sjovt - hun er kun et menneske, og hun kan ikke gøre for det, jokede casanova-Clooney.

Cindy Crawford og Rande Gerber, der har været gift siden 1998, er så gode venner med George Clooney og fru Amal, at de naturligvis fik en af de eksklusive invitationer til parrets bryllup i september sidste år.

/ritzau/FOKUS