Ægteskabsødelæggeren Jolie skal redde bryllup

Skrevet af admin

14/07/2014
Selvom Jennifer Aniston bebrejdede Angelina Jolie for at komme imellem hende og Brad Pitt, beder en fremmed kvinde nu Jolie om hjælp til at redde sit forestående bryllup.Den britiske kvinde Maria Arpa har nemlig valgt stranden Gozo Mgarr ix-Xini i Malta til at danne rammerne om sit bryllup. Problemet er bare, at Maltas premierminister Joseph Muscat har lovet stranden væk til Brad Pitt og Angelina Jolies kommende filmprojekt.Derfor beder kvinden nu indtrængende Brangelina-parret om at finde en løsning.- Jeg vil ikke skabe problemer. Jeg vil bare gerne sikre mig, at jeg har gjort alt, hvad der står i min magt for at få mit drømmebryllup opfyldt. Mit eneste håb er, at dette budskab kommer igennem til dem, appellerer hun desperat til BBC.Ifølge Arpa selv har hun allerede fået en mundtlig tilladelse for at holde brylluppet på stranden, men den lokale borgmester siger imidlertid, at alle tilladelser øjeblikkeligt er trukket tilbage som følge af filmprojektet. Også selvom de eksakte optagelsesdatoer endnu ikke på plads. Det giver en lille åbning for brylluppet.- Jeg har prøvet at få fat i Angelinas folk, men uden respons, klager Arpa og fortsætter:- Jeg forstår det simpelthen ikke. Hvorfor kan jeg ikke bare spørge en fremmed om hjælp. Det svarer jo til at bede sin nabo om en tjeneste, ærgrer hun sig, mens hun er ved at overveje alternative løsninger til brylluppet, der er planlagt ned i mindste detalje.Stranden har en helt særlig betydning for Arpa og hendes forlovede, men også for Brad Pitt, der filmede 'World War Z' på middelhavsøen.Det kommende filmprojekt er den første film, som stjerneparret laver sammen efter 'Mr. & Mrs. Smith,' der blev kulissen for Brangelinas skæbnesvangre møde.Newspaq

Mest læste i dag

Selvom Jennifer Aniston bebrejdede Angelina Jolie for at komme imellem hende og Brad Pitt, beder en fremmed kvinde nu Jolie om hjælp til at redde sit forestående bryllup.

Den britiske kvinde Maria Arpa har nemlig valgt stranden Gozo Mgarr ix-Xini i Malta til at danne rammerne om sit bryllup. Problemet er bare, at Maltas premierminister Joseph Muscat har lovet stranden væk til Brad Pitt og Angelina Jolies kommende filmprojekt.

Derfor beder kvinden nu indtrængende Brangelina-parret om at finde en løsning.

- Jeg vil ikke skabe problemer. Jeg vil bare gerne sikre mig, at jeg har gjort alt, hvad der står i min magt for at få mit drømmebryllup opfyldt. Mit eneste håb er, at dette budskab kommer igennem til dem, appellerer hun desperat til BBC.

Ifølge Arpa selv har hun allerede fået en mundtlig tilladelse for at holde brylluppet på stranden, men den lokale borgmester siger imidlertid, at alle tilladelser øjeblikkeligt er trukket tilbage som følge af filmprojektet. Også selvom de eksakte optagelsesdatoer endnu ikke på plads. Det giver en lille åbning for brylluppet.

- Jeg har prøvet at få fat i Angelinas folk, men uden respons, klager Arpa og fortsætter:

- Jeg forstår det simpelthen ikke. Hvorfor kan jeg ikke bare spørge en fremmed om hjælp. Det svarer jo til at bede sin nabo om en tjeneste, ærgrer hun sig, mens hun er ved at overveje alternative løsninger til brylluppet, der er planlagt ned i mindste detalje.

Stranden har en helt særlig betydning for Arpa og hendes forlovede, men også for Brad Pitt, der filmede 'World War Z' på middelhavsøen.

Det kommende filmprojekt er den første film, som stjerneparret laver sammen efter 'Mr. & Mrs. Smith,' der blev kulissen for Brangelinas skæbnesvangre møde.

Newspaq