Ældre ægtepar afsløret som koldblodige mordere

74-årige Alice og 71-årige Gerald Uden lignede et helt almindeligt ægtepar. De talte med naboen over hækken, gik jævnligt i kirke og havde været gode forældre for to nu voksne børn.

Men under overfladen gemte de på en hemmelighed: De var begge mordere. Det skriver CNN.

Læs også: Dykker finder parteret lig i Skagerak

I august fandt man en tønde, der gemte et lig i en forladt guldmine i staten Wyoming. Liget viste sig at være 25-årige Ronald Holtz, der sidst er blevet set i december 1974. Dengang var han gift med Alice Uden, og hun er nu anholdt for mordet.

Hun har ifølge CNN for år tilbage betroet sig til en bekendt, som hun fortalte, at hun havde skudt sin mand i baghovedet, mens han sov. Herefter svøbte hun ham i tæpper, lagde ham i tønden, som hun smed ned i minen.

Læs også: Er mysteriet om Jack the Ripper løst?

Hendes anholdelse fik hendes nuværende mand, Gerald Uden til at tilstå: I 1980 slog han sin ekskone, Virginia Uden, og parrets to sønner Reagan på ti og Richard på 12 ihjel, da de alle fire var på vej på fuglejagt. Her skød han dem og gemte deres lig. Det vides ikke, om de nogensinde er blevet fundet.

Politiet har ikke offentliggjort noget motiv, ligesom det heller ikke står klart, om parret havde noget med hinandens mordsager at gøre. 

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

 

Dagens Gossip