Ældre kvinde forsvundet: Politiet frygter ulykke

Skrevet af Michael Lauritsen

|

26/07/2013

Dagens topnyheder

Midt- og Vestsjællands Politi efterlyser den 84-årige Birgit Nannestad Hindsgavl. Hun er ikke set siden i går - torsdag - klokken cirka 16.00, hvor hun forlod plejecentret Nellebjerg på Rådhusholmen 8 i Greve.

Den 84-årige er ikke kommet hjem til plejecentret, og eftersøgning med blandt andet politihunde i området ved plejecentret og ved hendes tidligere bopæl har ikke kastet noget af sig.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og information

Politiet har også haft kontakt  til hospitaler, familie og venner. Men det har heller ikke givet oplysninger om hendes opholdssted. Det frygter derfor, at hun kan være udsat for en ulykke eller befinder sig i hjælpeløs tilstand.

Inden hun forlod plejecentret, efterlod hun en besked på kontoret om, at hun ikke ville være hjemme klokken 1800. Personalet på Cafe Tasty i Greve Midtby Center har til politiet oplyst, at hun har været i cafeen i går i tidsrummet klokken cirka 17.00 til 20.30.

Herfra ender sporet blindt.

Birgit Nannestad Hindsgavl havde over for cafe-personalet dog sagt, at hun måske skulle afhentes af en bekendt, hvis identitet hverken familie, plejepersonale eller politiet er bekendt med.

Den forsvundne kvinde er cirka 160 centimeter høj, hvidhåret, almindelig af bygning og i øjeblikket i en manisk sindstilstand. Politiet har ingen oplysninger om hendes aktuelle beklædning. Med sig har hun en rollator, som politiet ikke har fundet efterladt.

Politiet leder fortsat efter hende relevante steder og overvejer at udvide eftersøgningen med en helikopter inden mørkets frembrud, såfremt hun ikke i nærmeste fremtid bliver fundet.

Personer, der måtte have set den forsvundne kvinde, eller som har oplysninger om hendes opholdssted eller bekendtskabskreds, bedes kontakte Midt- og Vestsjællands politi på telefon 46351448 eller nærmeste politi via 114.

SE BILLEDET I STOR FORMAT VED AT KLIKKE PÅ DET: