'Ældre' mand påkørte pige og efterlod hende alene i vejkanten

Det kunne være endt fatalt, da en 13-årig pige på cykel onsdag eftermiddag blev påkørt af en bil med høj fart på Jyllandsvej i Middelfart tæt ved Fynske Motorvej. Bilisten efterlod pigen på egen hånd. Forslået, forskrækket og med en smadret cykel.

Nu vil pigens mor, Winnie Rasmussen, gerne have et alvorsord med bilisten.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og information

Den 13-årige pige var på vej ud med aviser, da hun omkring klokken 13.15 blev ramt bagfra af bilens sidespejl. Hun blev slynget ud på vejen og en bagvedkørende bil undveg hende med nød og næppe.

Hastighedsbegrænsingen på Jyllandsvej er 80 kilometer i timen.

Bilisten, som pløjede den 13-årige ned, standsede, og en mand, som pigen beskriver som 'ældre', steg ud og spurgte, om hun var okay. Pigen svarede ja, og manden kørte hurtigt videre.

Men selvom, datteren selv tilkendegav, at hun var okay, så er det ikke i orden at smutte fra en ulykke, mener Winnie Rasmussen.

- Hun var forvirret og havde slået sig. Manden efterlader et barn. Det gør man ikke. Han tilbød ikke engang at køre hende hjem og efterlod hverken navn eller nummer, siger hun til Dagens.dk.

Hændelsen skete omkring tre kilometer fra hjemmet i Middelfart. Den 13-årige måtte gå alene langs den befærdede vej. Med hullet tøj og hudafskrabninger. Hjem til sin mormor, hvor hun fik renset sine sår.

Efterfølgende klagede den 13-årige over smerter i knæet og blev undersøgt på skadestuen. Her udtrykte en sygeplejerske, ifølge Winnie Rasmussen, bekymring over, hvad den 13-årige datter havde været udsat for.

- Det er jo en nærdødsoplevelse. Hun har været heldig, konstaterer Winnie Rasmussen.

Pigen fik ikke taget nummerpladen, men husker, at bilen var blå, og at sidespejlet hang og dinglede.

Winnie Rasmussen har været i kontakt med Fyns Politi, men ønsker ikke umiddelbart at indgive en anmeldelse.

- Jeg vil bare gerne høre bilistens version, så vi kan vide, hvad der gik galt. Jeg mener også, han skylder min datter en undskyldning, siger Winnie Rasmussen.

 

Dagens Gossip