Ældre mand stukket i maven på fyldt værtshus i Vejle

En 54-årig mand blev sent lørdag aften stukket i maven med en kniv under et slagsmål på et fyldt værtshus i Vejle.

Gerningsmanden til knivstikkeriet er endnu ikke fundet. Politiets mistanke er rettet mod en cirka 30-årig dansk mand fra Horsens.

- Vi ved, hvem han er, men vi har endnu ikke fundet ham. Vi leder stadig, siger vagtchef Jørn Lindhardt, Sydøstjyllands Politi.

Heller ikke gerningsvåbnet er fundet.

Lige efter det dramatiske knivstikkeri anholdt politiet en 50-årig mand fra Horsens og en 42-årig kvinde fra Tørring. Men efter at de er blevet afhørt, står det klart, at det ikke var en af dem, der førte kniven.

De var i selskab med den formodede gerningsmand på værtshuset Lumskebugten, men politiet vurderer, at de ikke havde del i knivstikkeriet.

Derfor vil ingen af dem komme i grundlovsforhør. De bliver begge sat på fri fod efter endt afhøring. Dog risikerer de en bøde for værtshusuro.

Det 54-årige offer for knivstikkeriet er blevet kørt til Vejle Sygehus og meldes uden for livsfare.

Værtshuset Lumskebugten var fyldt, da den blodige episode fandt sted ved 23.30-tiden lørdag. Der var ifølge politiet omkring 50 mennesker til stede.

Det er et signalement fra vidner og videooptagelser fra værtshuse, der har ført politiet på sporet af den formodede gerningsmand. Han vil ifølge vagtchefen blive efterlyst, hvis han ikke melder sig selv.

/ritzau/

 

Dagens Gossip