Ændring i Vild med dans: Derfor må den laves om

Skrevet af Julie Møller

12/11/2020
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
Folkene bag Vild med dans er hurtige til at handle, når det hele ikke spiller.

Dagens topnyheder

Hilda Heick har taget både seerne og dommerne med storm i det populære danseprogram. Hun er den ældste deltager, der indtager dansegulvet fredag efter fredag, og indtil videre er det gået rigtig godt. Det skyldes både hendes egen indsats, men også folkene der arbejder bag kameraerne. Blandt andet er det produktionsselskabet Mastiffs systue, der sørger for, at alle deltagerne tager sig allerbedst ud, når der blandt andet skal danses samba, cha-cha-cha og tango.

For et par fredage siden den 30. oktober stod Vild med dans i uhyggens tegn, der var der nemlig halloween-tema. Deltagerne dansede til numre som ‘Thriller’, ‘Demons’ og ‘Ghost Busters’. Sidstnævnte dansende Hilda Heick til sammen med dansepartneren Michael Olesen, og her var hun meget passende trukket i et danse-outfit, der passede til sangens titel.

“Da der var Halloween-tema, skulle jeg skulle være gråt spøgelse. Der havde de først syet et sæt til mig i sådan noget glat, skinnende stof,” forklarer 74-årige Hilda Heick til Billed Bladet.

Men hun var ikke fan af sættet. Ifølge hende selv, så klædte det hende ikke godt, men hun ville ikke sige det til folkene på systuen, for nu var det jo syet, fortæller hun. Men skuffelsen over sættet må alligevel have skinnet igennem, for dagen efter var sættet lavet om, og det passede den dygtige nydanser meget bedre.

“Det kunne jeg rigtig godt lide at være spøgelse i,” fortæller Hilda Heick grinende til Billed Bladet. 

Samba på programmet

I morgen skal hun sammen med Michael Olesen danse samba i programmets 7. afsnit i denne sæson. Herunder kan du se de andre par, der stadigvæk er med i konkurrencen.

  • Emili Sindlev og Mads Vad
  • Merete Mærkedahl og Thomas Evers Poulsen
  • Nukâka Coster-Waldau og Silas Holst
  • Janus Nabil Bakrawi og Karina Frimodt
  • Sara Bro og Morten Kjeldgaard
  • Albert Rosin Harson og Jenna Bagge
  • Wafande og Mie Martha Moltke
  • Faustix og Asta Björk