Ændring i Vild med dans: Vil knække cancer

Det bliver et noget anderledes Vild med dans-program, der fredag aften løber over tv-skærmen.

Som sædvanlig skal de resterende par vise deres værd for dommerne og seerne, og denne gang skal de syv par imponere i slowfox, wienervals, samba og cha cha cha. Som altid skal seerne afgive deres stemmer, og et par skal forlade dansekonkurrencen.

Der er dog også en masse nyt på programmet fredag aften, hvor Knæk Cancer kommer til at fylde en hel del. Flere tidligere deltagere og dansere er inviteret i studiet, hvor de vil tage imod opkald og donationer fra seere og virksomheder.

Efter den første pause træder tre helt almindelige danskere ind på dansegulvet, hvor de skal give den gas i en rumba, jive og cha cha cha. De har alle det tilfælles, at de har haft cancer tæt inde på livet.

De tre helt nye dansere er blevet trænet af Silas Holst, Claudia Rex og René Christensen, og de skal danse til Barbara Moleko, Shaka Loveless og Gregersen. Når seerne stemmer på deres favorit af de tre nye par, vil de samtidig støtte kampen mod kræft.

Showet bliver fredag aften også en anelse længere end normalt, men starter som altid klokken 20.00 på TV2, hvor værterne Claus Elming, Sarah Grünewald og Sara Maria Franch-Mærkedahl vil guide seerne igennem showet.

/ritzau/FOKUS

 

Dagens Gossip