Ærgerlig Aalborg-træner: Vi falder ud i perioder

Hvis ikke Aalborg Håndbolds spillere var faldet ud af kampen i perioder, er det ikke til at vide, hvordan kampen mod storholdet Kielce fra Polen ville være endt.

Aalborgenserne tabte med 25-27 mod de suveræne polakker, som har vundet samtlige fem kampe i Champions League hidtil i denne sæson. Det gjorde de efter en kamp, hvor man fornemmede, at Kielce måske havde et gear mere, men hvor Aalborg fulgte dem fint til dørs.

- I sådan en kamp skal vi være mere end bare med. Vi er et ungt mandskab, som nok ikke helt har den erfaring, der skal til. Derfor falder vi ud fem-syv minutter i hver halvleg, siger træner Jesper Jensen.

Niveauet mod et hold som Kielce er nemlig lige et niveau eller to over den hjemlige håndboldliga.

- Herhjemme møder vi ikke det tryk i 30 minutter, som vi gør mod sådan et hold, og det er vel forklaringen på, at vi falder lidt ud, fortsætter træneren.

Højrebacken Morten Slundt kunne heller ikke bruge et hæderligt nederlag til noget som helst søndag.

- Vi har en lidt dårlig følelse. Vi følte ikke helt, at vi var der, hvor vi gerne vil være. Vi gik jo ind for at vinde, siger han.

Aalborgenserne skal til Polen allerede i den kommende weekend for at møde Kielce på storholdets hjemmebane. Det bliver en opgave, som om muligt er endnu mere vanskelig. Men træner Jesper Jensen har ingen planer om at lægge sig på ryggen fra start.

- Vi skal da se om vi kan lave en overraskelse. Måske tænker de, at det nok skal gå. Så hvis vi får en fantomstart, som gør at vi tager et "step" op, så skal vi prøve. Men helt ærligt. Det er ikke mange hjemmekampe de taber, siger Jesper Jensen.

Kielce fører Champions League gruppe D med 10 point for fem kampe. Det ungarske hold Pick Szeged er nummer to med otte point for fem kampe, mens Aalborg på tredjepladsen har fem point. De fire bedstplacerede hold går videre. når alle seks hold har spillet 10 kampe.

Aalborg har stadig hjemmekampe til gode mod de to dårligst placerede mandskaber, og træner Jesper Jensen tipper, at to point mere vil være nok for aalborgenserne til at gå videre.

/ritzau/

 

Dagens Gossip