Ærgerlig Christian Poulsen: Jeg svigtede fuldstændig

Det gav mindelser om det berygtede slag mod Markus Rosenberg i skandale-landskampen mod Sverige, da Christian Poulsen på ny forløb sig søndag aften i FC Københavns 0-0-kamp mod FC Nordsjælland.

Den ellers så erfarne midtbanespiller fik direkte rødt, da han langede en albue i brystet på FCN-spilleren Emiliano Marcondes, og Poulsen er helt på det rene med, at han dummede sig utilgiveligt.

- I dag svigtede jeg fuldstændig og lod holdet i stikken efter en halv time. Det er jeg meget ærgerlig og skuffet over. Det må ikke ske, siger han.

Han undskyldte overfor både trænere, holdkammerater og bestyrelsesmedlemmer i FC Københavns omklædningsrum efter forseelsen, som han selv forklarer med overtændthed.

- Jeg havde glædet mig sindssygt til at starte inde for første gang og var virkelig klar på at give den en skalle i duellerne og vise noget fysisk styrke. Jeg må have været overtændt, siger Christian Poulsen.

Episoden opstod i forbindelse med et FCN-frispark, hvor Poulsen og Marcondes var i hidsigt infight i udkanten af FCK's muropdækning.

- Jeg kæmpede for at stå fast og holde min plads. Jeg ville ikke have, at han skulle skubbe mig væk. Vi skubbede lidt til hinanden, og så fik han en i maven, siger Christian Poulsen.

Han har svært ved at forklare, hvordan det kunne ske igen efter Sverige-skandalen.

- Jeg kan kun sige, at når man går på banen, så er det en kamp. Man vil det så meget, og så kan man komme til at gå over stregen, lyder det fra Christian Poulsen, der nu kan se frem til karantæne.

/ritzau/

 

Dagens Gossip