Ærgerlig Kent Nielsen om Europa: Løbet er kørt

Skrevet af admin

21/05/2015

Mest læste i dag

AaB skulle vinde onsdagens kamp i Telia Parken for at holde realistisk liv i drømmen om et europæisk eventyr i næste sæson.

Men nordjyderne tabte 0-1 og er seks point efter nummer fire, Randers, der endda kan øge afstanden i torsdagens kamp hjemme mod Hobro.

- Det løb er kørt nu. Vi må i stedet bruge vores energi på at slutte af med tre gode præstationer. Det er det sidste indtryk i sæsonen, folk husker, siger AaB-træner, Kent Nielsen.

Han ærgrer sig over, at han ikke formår at aflevere sidste sæsons mester på en europæisk plads inden sit skifte til OB.

- Selvfølgelig er jeg ærgerlig, men tre af dem, der ligger over os, bør nok ligge dér, hvis man kigger på økonomien (FC Midtjylland, FC København og Brøndby).

- Så var der en fjerdeplads at kæmpe om mod hold som Randers og måske FC Nordsjælland, men vi har bare ikke ramt den på det sidste. Det ærgrer mig, men jeg kan leve med det, siger træneren.

Han havde håbet, at hans mandskab kunne skabe mere ravage i Parken mod et FCK-hold, der har været trukket hårde veksler på i den seneste tid, men AaB ramte ikke dagen.

- Vi manglede kvalitet, overskud og energi. Havde vi været bedre på bolden, ville vi have haft en god chance mod dem, men vi havde en dårlig dag på mange parametre. Alligevel kunne vi have taget det ene point med lidt tur i den, vurderer Kent Nielsen.

Den samme fornemmelse havde midtbanespilleren Kasper Risgård. Han henviste til Anders K. Jacobsens friløber i første minut og Nicklas Helenius' hovedstødschance efter pausen.

- Vi spillede os egentlig frem til de chancer, man kan forvente at få herinde. Det var en af de kampe, hvor det handlede om at score det første mål, og det blev altså FCK, siger Risgård.

AaB's næste opgave er hjemme mod Esbjerg på tirsdag.

/ritzau/