Ærgerlig SIF-træner: Det blev på deres præmisser

Oprykkerne fra Silkeborg tabte søndag 0-1 til oprykkerkollegaen Hobro på Mascot Park i Silkeborg i Alka Superligaen.

Gæsternes Mikkel Thygesen scorede det afgørende mål allerede i første minut, og derfra var det svært for hjemmeholdet, siger Silkeborg-træner Kim Poulsen.

- Jeg synes ikke, at vi leverede en dårlig præstation. Hele kampen blev jo ændret, fordi vi var uopmærksomme tidligt i kampen. Vi fik ikke skabt så meget, og det er jo en af grundene til, at vi ligger sidst i tabellen, siger Kim Poulsen.

- Det kommer ned til, at Hobro scorede tidligt, og dermed var kampen på deres præmisser. Sidste weekend gjorde de det samme ved FC Nordsjælland, og de er bare enormt dygtige til at forsvare deres føring, siger træneren.

Silkeborgs bedste mand var unge Robert Skov, der kampen igennem virkede livlig og turde udfordre Hobros forsvar.

- Det er ikke sjovt at tabe sådan en kamp. Det ødelagde kampen for os, at vi fik en dårlig start, fordi de pakkede sig derefter. De stod kompakt og langt nede på banen, og det var svært at komme igennem, siger det unge talent.

Kim Poulsen var imponeret af den unge kantspiller.

- Robert Skov bider mere og mere fra sig i hver kamp, og ham kommer vi klart til at se mere til. Han sætter mere aftryk på kampene, men han er kun 18 år, og fysisk bider det på ham, så derfor tog vi ham også ud til sidst, siger træneren.

Næste gang Silkeborg skal i aktion er på lørdag, når de skal en tur til Haderslev og møde Sønderjyske.

/ritzau/

 

Dagens Gossip