Ærgerlig Silkeborg-lejr efter 0-1: En symptomatisk kamp

admin

|

29/11/2014

Dagens topnyheder

Det var en meget fåmælt Silkeborg-træner, der mødte pressen efter sæsonens 13. nederlag og det syvende i streg.

Nederlaget på 0-1 til OB cementerer silkeborgenserne på den absolutte sidsteplads i rækken.

- Jeg må jo forholde til, hvad jeg har set i dag. Og jeg synes, at jeg så en lige kamp, siger Jesper Sørensen om kampen.

Og at det var en meget lige kamp, vidner både bold- og chancefordelingen om. Silkeborg havde bolden i 53 procent af tiden og havde 21 skud på mål, og OB var 47 procent på bolden og havde 19 skud, hvilket cheftræneren uddyber:

- OB havde store chancer, særligt i første halveg. Men vi havde også vores chancer, og det var særligt i anden halvleg. Og sådan en lige kamp, hvor modstanderen scorer et mål mere end os, har jeg set før i sæsonen, siger Sørensen om nederlaget og fortsætter:

- Vi kom desværre til at spille for meget bagud. Der manglede dybde i vores spil, og da vi begyndte med dybe bolde i anden halvleg blev det meget bedre. Det skabte meget uro hos OB, og vi skabte nogle store chancer, som vi igen i dag desværre ikke udnyttede.

Silkeborg havde chancer, men symptomatisk for sæsonen blev de alle brændt. Daniel A. Pedersen sparkede på stolpen i første halvleg, og Nicolaj Agger var alene igennem i anden halvleg. Og netop Daniel A. Pedersen var ked af de mange afbrændere:

- Vi skal score i den kamp. Men det er desværre et kampbillede, vi har set før, hvor vi ikke kan få den ind i kassen. Så jeg er ked af, at vi skal afslutte hjemmebanesæsonen på den måde. Særligt over for vores fans, som støtter os.

- Vi har en kamp tilbage, og den skal vi have point i. Og så skal vi bruge vinteren til at blive bedre og stærkere. Og selvom det der sort ud, er der tidligere andre hold, der har hentet mange point i foråret, og det kan vi også gøre, siger Daniel A. Pedersen om situationen.

Silkeborgs sidste kamp før vinterpausen er mødet med Brøndby på udebane 7. december.

/ritzau/