Ærgerlig VM-anfører: De var sindssygt trætte

Det endte med et klart dansk nederlag på 21-27 i VM-semifinalen mod Brasilien fredag aften, men hvis de danske håndboldkvinder havde afsluttet bedre mod den brasilianske målmand, kunne det have blevet spændende.

Brasilianerne var nemlig dødtrætte til sidst, hvilket resulterede i en lang scoringspause, men dårlige afslutninger og sjuskede boldtab ødelagde Danmarks sidste chance for at komme tilbage i kampen.

- Vi brændte for meget igen i dag på deres målmand. De var sindssygt trætte i anden halvleg, og vi havde alle muligheder for at hente dem, men vi var ikke kyniske nok i det spil, siger anfører Line Jørgensen.

Det var det andet klare nederlag på en uge til det brasilianske hold, der tydeligvis har krammet på danskerne.

- Vi er ikke rutinerede nok i denne sammenhæng. De har spillet sammen i seks år, og mange af dem spiller i samme klub. Vi har spillet sammen i 15 måneder, så de er bare det mere sammenspillede end os lige nu, siger Line Jørgensen.

Det var - igen - en dårlig start, der ødelagde meget.

- De har fået en god start imod mange af de hold, de har mødt. Jeg havde håbet, at vi var klar til at stå imod, men det var vi ikke helt. Vi kom for meget bagud, og det formåede vi ikke helt at hente, siger Line Jørgensen.

Nu gælder det om at få mundvigene op inden søndagens bronzekamp mod Polen.

- Jeg er rigtig glad for, at vi skal spille en medaljekamp, og at vi ikke sidder hjemme i Danmark lige nu. Vi må hjem og snakke om det her, og så må vi rejse os på søndag mod Polen, lyder det fra Line Jørgensen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip