Ærlig AaB-træner efter heldig sejr: Vi var dårlige

Det lignede længe en 0-0-kamp, da FC Nordsjælland og AaB tørnede sammen på Farum Park, men sådan gik det ikke.

AaB tog sejren med en scoring dybt inde i overtiden, hvilket glædede cheftræner Kent Nielsen, som dog ikke var begejstret for sit holds indsats.

- FC Nordsjælland var bedre end os, hvor vi især havde det lidt svært i første halvleg. Vi var bedre efter pausen, hvor vi stod bedre i forsvaret og ikke gav så mange chancer væk.

- Vi er fuldt ud bevidste om, at det ikke var en god kamp for os, men vi er meget tilfredse med at hente tre point. Vi har tidligere tabt nogle kampe, hvor vi har spillet blændende, men det var omvendt i dag, siger Kent Nielsen.

Scoring faldt, da Pascal Gregor headede bolden i eget net i en situation, hvor han forsøgte at holde Nicklas Helenius væk fra afslutning.

- Jeg stod klar til at sparke den ind, men forsvarsspilleren kom så først på den. Det var først og fremmest Mathias Wichmanns fortjeneste, at vi scorede. Han lavede en god dribling på sidelinjen og slog så et fremragende indlæg ind mellem forsvarsspilleren og målmanden, siger Helenius.

AaB’s målmand, Nicolai Larsen, havde flere gode redninger på Farum Park, hvor han var en af sit holds bedste.

- Det var rart at give noget tilbage til holdet i form af nogle vigtige redninger, som var med til at give point.

- Min form har ikke været den bedste på det seneste. Jeg har haft flere fejl, end jeg plejer, og jeg har ikke haft så mange kampafgørende redninger på det seneste, siger Nicolai Larsen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip