Ærlig Tina Lund til Facebook-følgere: Tak for hjælp med at rette stavefejl - det har jeg brug for

Tidligere i dag afslørede den travle springrytter Tina Lund en hemmelig om sig selv, da hun skrev følgende opdatering på sin Facebook-side:

"Der er mange som retter mine stave fejl. Jeg er ordblind..... prøver så godt jeg kan at stave rigtigt. Dog mange tak for hjælpe den har jeg brug for"

Læs også: Nyt supermarked skal sælge "overskudsmad": Så billigt bliver det

33-årige Tina Lund, der for tiden bor i Dubai med sin mand, den tidligere landsholdsspiller Allan Nielsen, har måttet høre for sine stavefejl på sin Facebookprofil på det seneste. Og det er formentlig det, der har fået hende til at fortælle om sin ellers ukendte ordblindhed.

Siden da er det strømmet ind med knap 2.000 likes og støttende ord til ridepigen.

Læs også: Sjældent tilfælde forbløffer jordmødre: Sort mor føder kridhvid baby med blå øjne

"Du skal ikke rette noget... Dine seneste opslag tyder på noget Jantelovsfnidder - glem det - du er skidegod på dit felt, Tina!", skriver en kvinde på Tina Lunds Facebook-profil.

"Sådan, Tina. Den udmelding vil hjælpe mange flere, end du tror," kommenterer en anden kvinde.

Der er dog enkelte Facebook-brugere, der mener, at stavefejl er til for at blive rettet, hvilket de pointerer over for Tina Lund.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

"Jeg vidste heller ikke, at du var ordblind, Tina. Med fare for at der falder brænde ned, er der intet ondt i det at rette andres stavefejl. For nogle mennesker forstyrrer set bare læsningen. Og det er et forsøg på at hjælpe folk til at blive bedre", skriver en kvinde, der desværre har ramt "s" i stedet for "d" i næstsidste sætning, på Facebook.

Tina Lund har ikke selv kommenteret på de mange kommentarer. 

Se Tina Lunds ærlige opdatering her:

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Opslag af Tina Lund.