Ærlige EM-fløje: Det er en fiasko

Fiasko.

Det plejer at være medierne, der siger det om sportspræstationer, men både Hans Lindberg og Anders Eggert fra det danske håndboldlandshold tog ordet i munden, da Danmark onsdag tabte til Tyskland ved EM i herrehåndbold.

- Det er en fiasko, siger Anders Eggert.

Lindberg er enig.

- Ja, jeg synes, det er en fiasko. Vi spiller fantastisk mod Spanien, og vi skaber et fantastisk udgangspunkt for os selv, som vi smider væk mod Sverige og Tyskland, siger Hans Lindberg.

- Det er svært at sige hvorfor, vi smider det væk igen. Vi har svært ved at få rytme på i vores angreb, når de går offensivt på os.

- Vi er afhængige af enkeltmandspræstationer, og vi prøver at skyde os ud af problemerne i stedet for at spille os ud af dem, uddyber Lindberg.

Med et 23-25-nederlag skal Danmark nu have hjælp af Rusland for at være klar til semifinalen. Russerne skal spille mindst uafgjort mod Spanien.

Hans Lindberg mener, at den største danske fejl var det uafgjorte resultat mod Sverige tirsdag.

- Vi vidste, det var et stærkt tysk hold. Vi smed det rigtigt væk i går. Det var en kamp, vi skulle vinde, og så fik vi desværre kun et point med.

- Det stillede os i en situation mod tyskerne, hvor vi havde spillet for 20 timer siden. Tyskerne var helt friske, siger Lindberg.

Flere gange var Danmark foran mod Tyskland, men det hele blev smidt væk til sidst.

Det irriterer bagspilleren Mads Mensah Larsen.

- Vi er generelt ikke gode nok til at gøre kampene færdige. Vi har føringer på to og tre mål i det kritiske moment i kampen, og det kan vi ikke gøre færdigt.

- Jeg ved ikke, hvad der gør, at vi lukker de andre tilbage i kampen. Vi er mærkede i dag, ikke kun fordi vi spiller to dage i træk, men fordi det er mange kampe på kort tid, siger Mensah.

/ritzau/

 

Dagens Gossip