Afflecks kone: Nu er det min tur

Et langvarigt ægteskab, to hæsblæsende Hollywood-karrierer og tre små børn.

Hjemme hos skuespillerparret Jennifer Garner og Ben Affleck er der forrygende travlt med at jonglere film og familieliv, og derfor skiftes parret til at holde hustjansen. Efter et par vilde år for Ben Affleck er den 42-årige mor-til-tre mere end klar til den løbende udskiftning.

- Ben har super travlt, og jeg er superglad på hans vegne. Jeg valgte at blive hjemme dette år og bare sige: "Gør det, skat." Jeg ønsker det for ham, og han siger det samme til mig. Han har travlt, men han forstår, hvad jeg gerne vil, siger Garner, der er klar til filmsettet igen:

- Jeg har været hjemme i lang tid nu. Det er min tur, og jeg har tænkt mig at arbejde måske helt ind til efteråret. Jeg vælger efter, hvad jeg kan lide, lyder det fra skuespillerinden, der har gang i flere filmprojekter fra foråret.

- I starten af en ny film planlægger jeg mit skema efter, hvornår jeg kan tage børnene og komme hjem. Jeg har aldrig været væk i mere end fire dage, siger Garner, der sammen med Affleck har niårige Violet, seksårige Seraphina og sønnen Samuel på tre.

- Jeg har haft det bedste held med mine medspillere. Jeg har endda været gift med et par af dem, joker Garner, der ud over ægteskabet med Ben Affleck også har været gift med skuespilleren Scott Foley.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip