Afgørende Eriksen-fod i Tottenham-sejr

Endnu en gang viste Christian Eriksen, hvor afgørende han kan være for Tottenham, som onsdag aften vandt 3-2 hjemme over Swansea.

Den danske landsholdsspiller tog sagen i egne fødder, og efter en solotur serverede han bolden for Ryan Mason, som kom i fuldt løb og scorede sikkert til 2-1 efter 51 minutter.

Efter en times spil øgede Andros Townsend til 3-1 for hjemmeholdet, og så var fodboldkampen reelt afgjort.

Det var Tottenhams Nacer Chadli, som havde scoret til 1-0 blot syv minutter inde i første halvleg, mens Sung-Yueng Ki udlignede til 1-1 efter 19 minutter for Swansea.

Den tidligere Tottenham-spiller Gylfi Sigurdsson reducerede til 2-3 efter 89 minutter, men tættere på point kom Swansea-mandskabet ikke.

Opgøret blev tidligt skæmmet af en uhyggelig episode. Swansea-spilleren Bafetimbi Gomis måtte 12 minutter inde i kampen bæres fra banen efter at have kollapset på White Hart Lane.

Den 29-årige franske angriber fik iltmaske på med det samme. Det er ikke første gang, at Gomis er besvimet. Han har tidligere mistet bevidstheden tre gange, da han spillede for Lyon.

Episoden vækkede minder fra en lignende episode på White Hart Lane for tre år siden.

Dengang faldt Boltons Fabrice Muamba sammen på banen med hjertestop i en FA Cup-kamp.

Muambas hjerte stoppede i over 78 minutter, før lægerne fik det i gang igen. Han kom tilbage på fodboldbanen, men valgte at stoppe karrieren senere i samme sæson.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip