Afpresning: 22-årig truet med pistol og bortført

Ann Katrine Warren

|

11/07/2013

Dagens topnyheder

Med en pistol rettet mod sig, blev en 22-årig mand fra Hadsten tvunget ind i en bil, hvor han blev udsat for vold. Det var tirsdag eftermiddag, at tre personer dukkede op ved den unge mands hjem og truede ham til at sætte sig ind i en personbil.

I tre kvarter kørte de to mænd og en kvinde rundt med deres offer, som fik flere slag i baghovedet. Den voldsomme behandling skulle angiveligt få den 22-årige til at udlevere 20.000 kroner.

- De slutter af med at give ham et spark og en slag med skaftet af en kniv, så han får en fire centimeter lang flænge i baghovedet. De tager også hans mobiltelefon fra ham, forklarer politikommissær Mogens Brøndum fra Østjyllands Politi til Dagens.dk.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder

Klokken 16.43 blev offeret sat af på Vasevej ved Fussingø Slot vest for Randers. Her lykkedes det ham at stoppe en anden bilist og slå alarm til politiet.

- Han kender ikke gerningsmændene og er meget uforstående over, at de har opsøgt ham om en gæld, han ikke har nogen andel i. Det lykkedes heller ikke at få han til at udlevere nogen penge, siger Mogens Brøndum, som understreger, at der ikke er tale om en sag med rockerrelationer.

I løbet af onsdag eftermiddag anholdt Østjyllands Politi to mænd på 22 og 23 år, samt en 19-årig kvinde. De er alle tre sigtet for afpresning, frihedsberøvelse og vold mod den unge mand.

De fremstilles i dag i grundlovsforhør ved Retten i Randers, hvor politiet af hensyn til efterforskningen ved anmode lukkede døre.