Afskåret grisehoved efterladt foran kvindes hoveddør, efter at hun havde liket side på Facebook

Morten Larsen

425 uger siden

|

18/05/2016

Dagens topnyheder

En af de mindeværdige filmscener i 'The Godfather' fra 1972 er den, hvor der bliver taget barske mafiametoder i brug, da Don Corleone og resten af familieslænget sætter en skræk i livet hos en mand, der skrigende vågner op med et afskåret hestehoved i sin seng.

Den berømte filmscene har muligvis været inspirationskilde i en bizar sag fra Skotland, hvor en kvinde fra byen Calderbank, der er at finde lidt øst for Glasgow, forleden fik en mystisk pakke leveret på sit dørtrin.

Dødstrusler og døde dyr var ved første øjekast forklædt som en almindelig levering fra et pakkefirma, men det løb koldt ned ad ryggen på kvinden, da hun læste den håndskrevne seddel på pakken.

Der stod:

'Dette er en advarsel. Næste gang vil det være dit hoved i den fucking kasse'

Hun kiggede ned i papkassen, hvor et afskåret grisehoved lå og kiggede op, mens par døde rotter lå og flød i bunden af kassen.

'Hold dig væk fra Facebook, og bed din store kammerat om at få slettet siden', lød de efterfølgende linjer på sedlen, hvis budskab ikke var til at tage fejl af.

Læs også: Jesper onanerer på heste: 'Jeg overskrider ikke dyrets grænser'

Kvinden var netop blev advaret om, at hun ikke skulle bruge de sociale medier til at skrive kritisk om et muligt byggeprojekt af boliger i byen.

'Disse huse/bygninger vil blive bygget', lød det afslutningsvis på den lille lap papir.

Pakken efterlod den anonyme kvinde i chok.

- Det var absolut modbydeligt. Alt jeg har gjort, er at like en Facebook-side, hvilket vel  er meget normalt, siger hun til britiske The Mirror.

Hun brugte det sociale medie til at skrive på en side, der ville forsøge at forhindre et byggeri af 300 boliger, og med 1.300 følgere var siden åbenbart noget, der faldt i dårlig jord hos afsenderen af den uhyggelige pakke.

- Hvor let er det at få fingrene i et grisehoved? Jeg tænker, at man ikke bare lige henter sådan et hos slagteren, siger hun.

- Og hvordan får man fat i døde rotter, lyder det spørgende til journalisten fra tabloidavisen.

Et lokalt byrådsmedlem beskriver episoden som 'helt modbydelig', mens den potentielle bygherre af boligprojektet siger, at de ikke har noget med sagen at gøre.

Politiet oplyser til The Mirror, at de har anholdt en 34-årig mand, men derudover bringer avisen ingen oplysninger om mandens motiver for truslerne og den usmagelige forsendelse. 

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler: