Afslørende billede: LA-spidskandidat kørte 243 km/timen

Skrevet af Ann Katrine Warren

|

26/09/2013

Dagens topnyheder

Liberal Alliances spidskandidat i Fredericia, Kent Hedemann Kristensen, er kommet til at afsløre sig selv med foden lidt for tungt på speederen, og han har selv leveret det afslørende billede.

Politikeren har lagt et foto på sin Facebook-side, som viser speedometeret i hans Mercedes - billedet er taget, da bilen kører 243 kilometer i timen. I en kommentar til billedet indrømmer spidskandidaten, at det er taget med hans iPhone, hvilket vil sige, at han kun har haft én hånd på rattet, mens han drønede af sted i vanvittig høj fart.

Ifølge LA-kandidaten er billedet dog taget på den tyske autobahn.

- Jeg har tjekket min kalender, og den dag var jeg til møde i Tyskland, oplyser Kent Hedemann Kristensen til Fredericia Avisen.

LÆS OGSÅ: Kørte 243 km/timen: Fartglad byrådskandidat trækker sig

Ifølge Fredericia Avisens oplysninger har Kent Hedemann Kristensen haft en travl dag, hvis hans oplysninger er korrekte.

Det afslørende billede er taget den 23. oktober 2012. Samme dag brugte han "check ind"-funktionen på Facebook flere gange. Om morgenen var han i Fredericia, hvorefter han tilsyneladende var i Varde om eftermiddagen, for så at være tilbage i Fredericia om aftenen. Hans opdateringer på Facebook-siden melder intet om en tur til Tyskland den pågældende dag. 

Dagens.dk har kontaktet den fartglade kandidat, men han ønsker ikke at kommenterer sagen yderligere. 

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

Alle opdateringer fra den 23. oktober 2012 er iøvrigt nu blevet slettet fra Kent Hedemann Kristensens Facebook-profil.

Det er ikke første gang, at Kent Hedemann Kristensen får opmærksomhed på grund af sine Facebook-opdateringer.

I juni søgte han sort rengøringshjælp via det sociale medie. Et opslag som han dog senere forklarede ikke var seriøst ment.  

LÆS OGSÅ: Politiker stjal nøgenbillder af piger