Afsløring: Her er TV 2's tre nye morgenværter

TV 2 har netop præsenteret tre nye ansigter, der skal stå for kanalens morgen-tv.

"Go' Morgen Danmark" vil nu lade Morten Ankerdal, Stéphanie Surrugue og Puk Elgård starte dagen sammen med seeren fra eftersommeren af.

Morten Ankerdal er lige nu vært på TV 2 Sporten, men har også tidligere prøvet kræfter med morgenfjernsyn som sommerafløser på "Go' Morgen Danmark".

- Jeg kan lide at lave tv, hvor det handler om mennesker - uanset om det er sport eller "Go' Morgen Danmark", som jeg efterhånden kender særdeles godt, siger Morten Ankerdal i en pressemeddelelse, som TV 2 har sendt ud.

Puk Elgård er kendt fra Danmarks Radio, hvor hun blandt andet har været vært på Aftenshowet. Hun skal være vært på Go' Morgen Danmark i en ny weekendsatsning.

- Jeg elsker weekender og den stemning og de gøremål, der optager os i weekenderne. Efter mange gode år hos DR er jobbet på "Go' Morgen Danmark" det helt rigtige for mig og for min familierytme, siger Puk Elgård om skiftet.

Stéphanie Surrugue kan du lige nu se som vært i TV 2's mobile Tour de France-studie i Frankrig. Men ellers er hun normalt vært og redaktionschef på "Kulturen på News".

Hun ser frem til at blive en del af det populære morgenfjernsynsprogram.

- Jeg glæder mig til at sige "go' morgen" til danskerne med dagens første og bedste historier. "Go' Morgen Danmark" har på snart 20. år været danskernes foretrukne morgenvækning, og jeg ser frem til at bidrage med masser af humør og engagement og med min egen journalistiske baggrund i både nyheder, kultur og udlandsstoffet. At jeg så kommer til at skulle investere i to-tre vækkeure, dét er en anden sag," lyder der fra Stéphanie Surrugue.

Mens nye ansigter kommer til, forsvinder andre fra Go' Morgen Danmark.

Lisbeth Østergaard skal være vært på "Go' Aften Danmark", mens Katrine Hertz Mortensen efter eget ønske har fået en anden stilling på Nordisk Film, der producerer "Go' Morgen Danmark". 

 

Dagens Gossip