Afspærring i Aarhus ophævet: Politiet jagter stadig bombemand

Østjyllands Politi satte massivt ind og afspærrede en stor del af Aarhus midtby, da man sidst på formiddagen fik en anmeldelse om en mulig bombemand.

Nu er alle afspærringer ophævet, men man leder stadig intens efter en midaldrende, skaldet mand, som spontant sagde, at han havde en bombe.

- Vi udtrykker stor anerkendelse til anmelderen, der kontaktede politiet sin iagttagelse. Det kan ikke udelukkes, at manden er psykisk ustabil, men uanset hvad, så er konsekvenserne af en sådan udtalelse i det offentlige rum meget omfattende – ikke mindst for borgerne, siger politikommissær Mogens Brøndum i en pressemeddelelse,

Han roser de årvågne borgere, der kontaktede politiet med oplysninger om mænd, der kunne minde om det udsendte signalement.

Politiet rettede i den forbindelse henvendelse til tre mænd, der svarede til signalementet, men efterforskningen kunne hurtigt klarlægge, at de pågældende mænd intet havde med sagen at gøre.

Den mulige bombemand beskrives som dansk, cirka 50-55 år, omkring 190 cm høj med gråt hår og gråt kort fuldskæg/skægstubbe. Han var iført grøn halvlang frakke og medbragte en sort rygsæk.

Såfremt man ser manden skal man straks ringe til politiet på telefon 114. 

 

Dagens Gossip