Afspærringer i København er ophævet efter bombetrussel

Hærens ammunitionsryddere har nu gennemsøgt Københavns Rådhus efter en bombetrussel tidligere på dagen, og alle afspærringer i indre by er ophævet.

Hverken bombehunde eller ammunitionsryddere har fundet noget mistænkeligt på rådhuset, oplyser politiet i en pressemeddelelse.

Ifølge overborgmester Frank Jensen (S), blev truslen fremsat på en børnechat på internettet.

- Politiet har opsnappet en bombetrussel på en børnechat. Jeg håber naturligvis, det er drengestreger, men politiet tager det dybt alvorligt, og det skal vi selvfølgelig også gøre, siger han til DR Nyheder.

Ifølge overborgmesteren kom bombetruslen fra en 17-årig inde på en chat.

Politiet ønsker ikke at kommentere oplysningen eller i øvrigt at udtale sig om bombetruslen, der skabte trafikkaos i tirsdagens myldretidstrafik.

- Der er iværksat en efterforskning for at udfinde den person eller de personer, som har fremsat bombetruslen, hedder det i den kortfattede pressemeddelelse.

Bomben skulle angiveligt eksplodere klokken 15, og det fik politiet til at evakuere rådhuset og afspærre området omkring det - herunder den stærkt befærdede H.C. Andersens Boulevard.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip