Agent gør comeback i »Criminal Minds«

Paget Brewster vender tilbage til »Criminal Minds«. Hun genopliver sin figur Emily Prentiss i anledning af, at krimiserien runder afsnit nummer 200.

»Det afsnit bliver noget helt specielt og vi kan ikke forestille os at fortælle historien uden at have Paget med«, siger Erica Messer fra den amerikanske TV-stationen CBS, der står bag »Criminal Minds«.

Brewster spillede FBI-agenten Emily Prentiss i seks sæsoner. Undervejs var der dog en pause, hvor Prentiss var så truet, at hun måtte gå under jorden og forestille at være død.

Skuespillerindens sidste afsnit gik over skærmen i USA i maj sidste år.

Herhjemme er det Kanal 5, der sender »Criminal Minds«, hvis medvirkende også tæller garvede TV-kræfter som Joe Mantegna, Thomas Gibson og Jeanne Tripplehorn. Sidstnævnte afløste Brewster.

Serien kommer i øvrigt med sikkerhed et godt stykke forbi de 200 afsnit. I foråret forlængede CBS nemlig »Criminal Minds« med en sæson, der bliver den niende i rækken.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip