Agent Scully taler ud om lesbisk affære

Den hårdkogte agent og kriminalbetjent. Sådan kender vi Gillian Anderson fra "X-Files" og for nylig BBC tv-serien "The Fall".

På den private front er livet ikke så sort-hvidt for den amerikanske skuespiller.

I sine unge år havde Gillian Anderson et forhold til en kvinde, som siden er død af svulst i hjernen. Og det forhold fortæller den 46-årige skuespiller nu mere om.

- Hun var en smuk person, som virkelig gav mit liv mening, og jeg vil gerne ære hende i stedet for at gemme den oplevelse væk, siger Gillian Anderson i et interview med Mail on Sunday.

Det har været vigtigt for skuespilleren at fortælle om forholdet, så andre kan se, at livet kan byde på mange forskellige oplevelser.

- Jeg føler, det er vigtigt at tale om den slags forhold for at sige, at den slags sker, og jeg føler ingen skam ved det.

Gillian Andersons søster lever i et lesbisk forhold, mens skuespilleren selv har flere ægteskaber - med mænd - bag sig. Hun har tidligere dannet par med Clyde Klotz, Julian Ozanne og Mark Griffiths og har i alt tre børn.

Newspaq

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip