Agent Scully taler ud om lesbisk affære

Skrevet af admin

06/10/2014
Den hårdkogte agent og kriminalbetjent. Sådan kender vi Gillian Anderson fra "X-Files" og for nylig BBC tv-serien "The Fall".På den private front er livet ikke så sort-hvidt for den amerikanske skuespiller.I sine unge år havde Gillian Anderson et forhold til en kvinde, som siden er død af svulst i hjernen. Og det forhold fortæller den 46-årige skuespiller nu mere om.- Hun var en smuk person, som virkelig gav mit liv mening, og jeg vil gerne ære hende i stedet for at gemme den oplevelse væk, siger Gillian Anderson i et interview med Mail on Sunday.Det har været vigtigt for skuespilleren at fortælle om forholdet, så andre kan se, at livet kan byde på mange forskellige oplevelser.- Jeg føler, det er vigtigt at tale om den slags forhold for at sige, at den slags sker, og jeg føler ingen skam ved det.Gillian Andersons søster lever i et lesbisk forhold, mens skuespilleren selv har flere ægteskaber - med mænd - bag sig. Hun har tidligere dannet par med Clyde Klotz, Julian Ozanne og Mark Griffiths og har i alt tre børn.Newspaq

Mest læste i dag

Den hårdkogte agent og kriminalbetjent. Sådan kender vi Gillian Anderson fra "X-Files" og for nylig BBC tv-serien "The Fall".

På den private front er livet ikke så sort-hvidt for den amerikanske skuespiller.

I sine unge år havde Gillian Anderson et forhold til en kvinde, som siden er død af svulst i hjernen. Og det forhold fortæller den 46-årige skuespiller nu mere om.

- Hun var en smuk person, som virkelig gav mit liv mening, og jeg vil gerne ære hende i stedet for at gemme den oplevelse væk, siger Gillian Anderson i et interview med Mail on Sunday.

Det har været vigtigt for skuespilleren at fortælle om forholdet, så andre kan se, at livet kan byde på mange forskellige oplevelser.

- Jeg føler, det er vigtigt at tale om den slags forhold for at sige, at den slags sker, og jeg føler ingen skam ved det.

Gillian Andersons søster lever i et lesbisk forhold, mens skuespilleren selv har flere ægteskaber - med mænd - bag sig. Hun har tidligere dannet par med Clyde Klotz, Julian Ozanne og Mark Griffiths og har i alt tre børn.

Newspaq