AGF aner lysere tider efter undertalstriumf

AGF har ikke fået den bedste start på foråret.

Først blev træner Peter Sørensen fyret, og Jesper Fredberg tog over på trænerposten. Så fik man et ordentligt hak i tuden af AaB, men de hvide fra Fredensvang har hele tiden troet på, at bedre tider var undervejs.

Og sejren over Randers i mandagens sene Superligakamp indikerer, at aarhusianerne kan være på vej tilbage på sporet. 0-1 blev vendt til 2-1, og sejren blev udbygget til 3-1 trods en mand i undertal.

- Det betyder utroligt meget for os, at vi fik sejren. Vores selvtillid er løftet, og vi ser positivt fremad, fortæller Alexander Juel, der mener, at sejren var et mentalt boost for AGF'erne.

- Vi har hele tiden troet på os selv og projektet med Jesper Fredberg. Selv om mange har tvivlet på os, viste vi ved at vinde i Randers, at vi er på rette vej, siger han.

Også AGF'ernes anfører Anders Kure, der måtte se anden halvleg fra sidelinjen, da han blev præsenteret for sit andet gule kort i første halvlegs sidste minut, betoner at, AGF er et hold i fremgang.

- Der har været mange kritiske øjne på os, specielt efter AaB-nederlagene. Så det var virkelig en mandfolkepræstation, vi lavede mod Randers. Det er ikke bare de tre point, der er vigtige. Det er ligeså vigtigt for holdets mentale tilstand, siger Kure.

- Og jeg går da også ud fra, at omverdenens syn på AGF har ændret sig. Vi har klart forbedret vores taktiske indsats. Organisationen var god. Og jeg er meget stolt af drengene, og nu glæder vi os bare til de næste kampe, siger han.

Næste gang, AGF skal i aktion, er næste mandag, hvor Esbjerg kommer på besøg i Aarhus.

/ritzau/

 

Dagens Gossip