AGF-angriber: Nu øjner vi pokalfinalen

17/04/2016 08:46

admin

Nyheder

Mest læste i dag

Det har ikke været en prangende superligasæson for AGF indtil videre - og med lørdagens 0-2-nederlag hjemme til Randers FC blev det billede blot forstærket.

Men så er det jo godt, at AGF har en semifinale i DBU Pokalen mod AaB torsdag, hvor udgangspunktet er en 2-0-sejr, der skal forsvares.

- Den kamp betyder ekstremt meget. Vi ligger et sted i Superligaen lige nu, hvor vi egentlig mest kigger nedad.

- Det her er måden, hvorpå vi kan få en pokal for første gang i rigtig lang tid, og det er en fantastisk mulighed, vi har, siger AGF-angriberen Jesper Lange.

Pokalturneringen kan være AGF's vej til en succesfuld sæson, efter at holdet i Superligaen nok bliver gladere og gladere for, at der i år kun er én nedrykker.

Jesper Lange er en erfaren herre ud i pokalfinaler - han har selv i sin Esbjerg-tid stået i to af dem med en sejr og et nederlag til følge.

- Jeg synes, vi skylder både os selv og folkene i og omkring klubben, at vi gør arbejdet færdigt.

- Det er en fantastisk oplevelse at spille sådan en pokalfinale, siger Jesper Lange, der modsat langt de fleste andre AGF'ere har prøvet at spille om pokaler før.

Selv om udgangspunktet er en 2-0-sejr på udebane, er det ikke meningen, at AGF skal ned og stå kompakt for at fedte et brugbart resultat hjem.

- Det er en kamp, der skal vindes. Vi går ud og prøver på at vinde over AaB igen og dermed give os selv og alle, der holder med AGF, en rigtig god oplevelse, siger han.

AGF-træner Glen Riddersholm var ovenpå nederlaget mod Randers ikke meget for at tale pokalfodbold, men sagde dog, at det "selvsagt bliver en vigtig kamp for Aarhus".

/ritzau/