AGF-back om Wieghorsts exit: Det er en del af fodbold

Meget ærgerligt. Men nok ikke helt uventet.

Det er AGF-spilleren Daniel Christensens reaktion på lørdagens nyhed om, at klubben har fyret Morten Wieghorst som cheftræner.

- Jeg er utrolig ked af, at det skulle få denne her udgang, siger AGF-backen, som fredag var med til at vinde 2-1 hjemme over FC Midtjylland i klubbens sidste kamp i efteråret i Alka Superligaen.

- Men når det så er sagt, så er det også en del af fodbold. Resultaterne har ikke været, som de skulle være, der har været nogle forventninger, som ikke er blevet indfriet.

- Og så er det en del af fodbold, at trænerfyringer sker, for det er trods alt svært at fyre et helt hold, siger Daniel Christensen.

Den aarhusianske klub ligger nummer ni i Superligaen med 21 point for 18 kampe, inden rundens øvrige kampe er blevet spillet.

AGF havde været gennem en lang periode med dårlige resultater, da klubben fredag vandt 2-1 over de regerende mestre på Ceres Park.

Det var dog ikke nok til at redde Morten Wieghorst fra en fyring.

Spørgsmål: Hvad er årsagerne til, at det ikke har kørt for jer?

- Der er mange. Jeg tror ikke, at der er nogle helt overordnede årsager til, at det ikke har fungeret. Jeg synes, at vi har spillet nogle rigtig fine kampe, vi har måske bare ikke haft den sidste tur i den og den sidste skarphed, siger Daniel Christensen.

Spørgsmål: Hvad skal en ny træner kunne for at få jer højere op i tabellen?

- Det synes jeg ikke rigtig, at jeg kan sige noget om lige nu. Vi må vente og se, det her er stadig meget nyt for mig. Vi må lade tiden vise, hvad en ny træner skal gøre.

Spørgsmål: Forventer du, at I kan komme højere op i tabellen end den niendeplads, I ligger på nu?

- Vi skal huske på, at vi stadig er oprykkere. Jeg ved godt, at der er store forventninger til AGF, og vi har også forventninger til os selv.

- Men vi skal være realistiske, og vores mål for sæsonen har hele tiden været, at vi skal overleve. Det synes jeg, at vi er godt på vej til, siger AGF-spilleren.

/ritzau/

 

Dagens Gossip