AGF-back: Vi har før leveret gode præstationer mod FCK

Det er ikke det mest belejlige, at nedrykningstruede AGF skal en tur til Parken og møde FC København i 26. spillerunde i Superligaen.

Favoritværdigheden kan ikke diskuteres, når det er de forsvarende danske mestre, kommende pokalfinalister og ligaens aktuelle nummer tre, som tager imod nummer ni.

Ikke desto mindre er AGF's venstre back Mikkel Kirkeskov optimistisk forud for søndagens kamp.

- Vi har før leveret rigtig gode præstationer mod FC København, og vi er fortrøstningsfulde. Jeg er overbevist om, at vi kan lave et godt resultat, siger Kirkeskov til agf.dk.

De to hold mødtes senest i forårspremieren, da det blev 1-1 i Aarhus.

- Vi arbejdede godt og var gode til at køre de kontraangreb, som de kan være sårbare over for.

- De vil nok forsøge at styre kampen, og vi skal være gode til at udnytte de muligheder, det kan give os, siger den 22-årige forsvarsspiller.

Han fortæller videre, at træningen i løbet af ugen har drejet sig om, hvordan AGF-holdet skal agere i boldbesiddelse.

- Vi er bedre og bedre organiseret defensivt og arbejder hårdt på vores boldomgang. Vi skal blive bedre i vores opspil og have styr på, hvordan vi skal positionere os, når vi har bolden.

- Derudover har vi også kigget på vores kontraspil og finpudset nogle elementer i defensiven. Vi har været omkring en del forskelligt, men det har primært handlet om, hvad vi skal gøre, når vi har bolden, siger Kirkeskov.

FC København-AGF spilles søndag klokken 17.

/ritzau/

 

Dagens Gossip